Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу



1.png

Запрошуємо взяти участь 

у XVII Міжнародній конференції відкритого та підводного видобутку корисних копалин

яка відбудеться з 18 по 22 вересня 2023 року в готелі Astor Garden, вул. Костянтин і Олена Курорт, Варна, Болгарія.

     Цей форум є платформою для обміну досвідом і знаннями експертів, вчених і бізнесменів з усього світу, яка дозволяє проводити дискусії, представляючи інновації, останні технологічні розробки і методи виробництва в гірничодобувній промисловості і будівництві. У цьому контексті, окрім обговорення науково-технічних питань, основною метою конференції є створення бази для нових можливостей для розвитку науки та бізнесу.

Важливі дати:

Кінцевий термін прийому тез 01.05.2023 р

Термін прийому робіт продовжено до 01.07.2023 р.

Кінцевий термін прийому заповненої реєстраційної форми 15.08.2023 р.

Більш детальна інформація





∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼





Без заголовка.png

Латвійським Державним агентством розвитку освіти оголошено про можливість отримати державні стипендії для громадян України на навчання та дослідницьку діяльність у 2023/2024 навчальному році та на участь у літніх школах у 2023 році

Для кого:

-       Бакалаврів

-       Магістрів

-       PhD

Мова: англійська, німецька, латвійська або інша EU

Стипендія 1600-4000 € на рік

Деталі https://www.studyinlatvia.lv/scholarships

Дедлайн 1 квітня 2023

https://scholarships.viaa.gov.iv/

LV_state_scholarship_studies_2022.jpg





∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼




X Міжнародна програма підвищення кваліфікації керівників закладів освіти і науки, а також педагогічних та науково-педагогічних працівників “Разом із Нобелівськими Лауреатами: Цінності, Досвід, Знання, Компетентності і Технології для Формування Успішної Особистості та Трансформації Оточуючого Світу”

logo.png

Для  фізиків, математиків, IT-шників і програмістів, спортсменів, медиків, мистецтвознавців, артистів, біологів, хіміків, економістів, філологів, лінгвістів, юристів, істориків, політологів, міжнародників, географів, філософів, фахівців з держуправління, технічних, природничих та педагогічних наук, а також керівників всіх рівнів та тих, хто готовий ними стати в найближчій перспективі

Понад 200 Нобелівських Лауреатів разом з Вами протягом 2 місяців.

(180 годин чистого Натхнення, Ідей, Досвіду та Нових Знань).


    

ДЕТАЛЬНІШЕ:     Міжнародна програма підвищення кваліфікації | World History: Famous Personalities (whfpdubai.com) https://s7666048.smtp02.pulse-stat.com/sl/491e2afb17ad32bd2ebc85931694c1a10/


The International Historical Biographical Institute (Dubai ­ - New York - Rome - Burgas - Jerusalem - Beijing) запрошує керівників закладів освіти і науки, вихователів дошкільних закладів, методистів, вчителів та науково-педагогічних працівників взяти участь у X Міжнародній програмі підвищення кваліфікації керівників закладів освіти і науки, а також педагогічних та науково-педагогічних працівників “Разом із Нобелівськими Лауреатами: Цінності, Досвід, Знання, Компетентності і Технології для Формування Успішної Особистості та Трансформації Оточуючого Світу“. Вона фінансується за рахунок міжнародного  гранту в еквіваленті EUR 1 200 000, наданого IHBI за фінансової підтримки  ОАЕ, Італії, Болгарії, США, Ізраїлю та Китаю, а також залучення благодійних внесків.

Міжнародну програму підвищення кваліфікації керівників закладів освіти і науки, а також педагогічних та науково-педагогічних працівників адаптовано відповідно до Порядку підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 р. №800 із змінами, внесеними згідно з постановою Кабінету Міністрів України №1133 від 27.12.2019.

Ви прослухаєте лекції та виступи відомих світових лідерів в сфері політики, бізнесу, науки, культури, освіти, зокрема,  Мухаммада Юнуса, Аунг Санг Су Чжі, Леха Валенси, Ольги Токарчук, Роберта Енгля, Чарльза Райса, Джона Гуденафа, Воле Соинке, Луїзи Глюк, Харві Алтера, Азіза Санкара,  Світлани Алексієвич, Джиммі Картера  та інших.

Забезпечується переклад або субтитрування, крім того наявна можливість дивитися в оригіналі англійською мовою з субтитрами.

Форма участі: дистанційна, в режимі відеозапису, що дозволяє переглядати виступи та лекції в зручний для себе час(зранку, по обіді, ввечері, вночі).

Реєстрація на Програму:  на постійній основі до 10 березня 2023 року.

Тривалість Програми: до 11 березня 2023 року.

Вручення Міжнародних Сертифікатів: 09-11 березня 2023 року.


Що дає Вам участь в цій Програмі?

*    Дозволить Вам успішно продовжити трудову угоду чи контракт у 2023 році, адже наявність сертифікату про міжнародне підвищення кваліфікації чи стажування, це основна передумова допуску для участі в конкурсі на зайняття посади, згідно законодавства України.

*    Дозволить Вам успішно пройти атестацію та отримати наступні кваліфікаційні категорії та вчені і педагогічні звання, адже приймаючі участь в Міжнародній Програмі, Ви підтверджуєте свій міжнародний науковий та освітній досвід, що призведе до відчутного підвищення зарплати та появі перспектив стрімкого кар’єрного зростання, дозволить Вам реалізувати Ваші амбіції щодо Зростання, Розвитку та Досягнень.

*    Сертифікат про проходження Міжнародної програми на 180 годин або 6 кредитів ECTS(з них 15 годин передбачено під питання інклюзивної освіти/0,5 кредиту ECTS), в якому зазначено  отримання Вами Міжнародного освітнього гранту №EG/U/22-23/06/08 та загальні, ключові та професійні компетентності, набуті під час проходження програми,  які вимагаються Міністерством освіти і науки України.

*    Присвоєння кваліфікацій Міжнародного Керівника Категорії Б в галузі Освіти чи Науки, згідно класифікації ЮНЕСКО та Міжнародного Вчителя/Викладача, що підтверджує високий рівень отриманої кваліфікації і дозволяє, в тому числі, іноземцям, які  мають диплом про вищу освіту, претендувати на роботу і займати посади в галузі освіти або науки та визнається в 120 країнах світу, зокрема, Близького Сходу,  Північної Африки, Китаї, Індії, Японії, Україні, США, країнах ЄС та Латинської Америки тощо.

*    Цікаві і знамениті спікери, яких Ви не зустрінете на жодних інших курсах. Це унікальна програма. Ви завжди зможете пишатися і в пристойній формі похизуватися перед колегами, учнями і власними дітьми тим, що проходили Міжнародну програму, де ключовими спікерами були Генрі Кіссинджер, Еммануель Шарпантье, Роберт Енгль, Далай-лама XIV,  Ольга Токарчук тощо, тобто визначні особистості, які є прикладом для будь-якого покоління, відомі всьому світу, є моральними лідерами та по суті перетворилися  на Легенди. Вчиться у них і цитуйте їх.  Ваш кругозір, престиж, визнання, авторитет і значимість для оточення тільки зростатимуть.

Витрати педагогічних працівників для участі в програмі складають 1800 гривень реєстраційного внеску. Кошти будуть спрямовані на потреби тимчасово вимушених переселенців з України. Міжнародним освітнім грантом покривається решта вартості програми, в розмірі 3500 EUR.

Реєстрація: Ви зможете приєднатися до Програми на постійній основі до 10 березня 2023 року через офіційну електронну пошту Інституту: education@whfpdubai.com


Для реєстрації необхідно виконати декілька простих кроків:

1. Надішліть наступну інформацію на наш офіційний e-mail: education@whfpdubai.com

Прізвище, Ім’я По-Батькові українською мовою в давальному відмінку та Ім’я і Прізвище англійською мовою, як в закордонному паспорті (для Міжнародного Сертифікату). Приклад:  Сиротюк Інні Іванівні, Inna Syrotyuk

Дату Вашого народження

Своє місто і область

Місце роботи і Посаду

Свій  e-mail  і Cвій мобільний телефон

В темі Вашого листа обов’язково вкажіть – Реєстрація на міжнародну  програму!

2. Після проведення Вашої реєстрації на програму Вам будуть виставлені платіжні реквізити для сплати реєстраційного внеску, а після підтвердження оплати, Ви отримаєте доступ до закритого каналу, де з початком програми будуть розміщуватися лекції та виступи наших спікерів.

Координатор в Україні Міжнародної програми підвищення кваліфікації керівників закладів освіти, педагогічних та науково-педагогічних працівників, доктор історичних наук, професор Недужко Юрій Вікторович моб. т. 066-84-97-595 (+380668497595)




∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼




IX Міжнародна програма наукового стажування 

logo.png

“Нобелівські Лауреати: Вивчення Досвіду та Професійних Досягнень для Формування Успішної Особистості та Трансформації Оточуючого Світу“ у Дубаї, Осло, Стокгольмі, Римі, Бургасі, Нью-Йорку, Єрусалимі, Пекіні.  


Міжнародне наукове стажування | World History: Famous Personalities (whfpdubai.com)

Понад 200 Нобелівських лауреатів разом з Вами протягом 1,5 місяця.

(180 годин чистого Натхнення, Ідей, Досвіду та Нових Знань)

Для  фізиків, математиків, медиків, біологів, хіміків, економістів, філологів, лінгвістів, юристів, істориків, політологів, міжнародників, географів, філософів, фахівців з держуправління, технічних, природничих та педагогічних наук.

   The International Historical Biographical Institute (Dubai ­ - New York – Rome – Burgas - Jerusalem - Beijing), відповідно до двосторонніх домовленостей про інвестиції, інновації та науково-технічну співпрацю між ОАЕ та Україною, досягнутих в ході Офіційного візиту Президента України Зеленського В.О. до ОАЕ 14-15 лютого 2021 року та наданих міжурядових гарантій, а також відповідно до Меморандуму між Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України та Міністерством вищої освіти і наукових досліджень Об'єднаних Арабських Еміратів про співробітництво в галузі вищої освіти і наукових досліджень від 26.11.2012 р.,  запрошує керівників закладів освіти і науки, наукових та науково-педагогічних працівників взяти участь у IX Міжнародній програмі наукового стажування “Нобелівські Лауреати: Вивчення Досвіду та Професійних Досягнень для Формування Успішної Особистості та Трансформації Оточуючого Світу“ у Дубаї, Осло, Стокгольмі, Римі, Бургасі, Нью-Йорку, Єрусалимі, Пекіні.  Вона фінансується за рахунок міжнародного  гранту в еквіваленті EUR 1 200 000, наданого IHBI за фінансової підтримки  ОАЕ, Італії, США, Ізраїлю та Китаю, а також залучення благодійних внесків.

Ви прослухаєте лекції та виступи відомих світових лідерів в сфері політики, бізнесу, науки, культури, освіти, зокрема, Мухаммада Юнуса, Аунг Санг Су Чжі, Леха Валенси, Ольги Токарчук, Роберта Енгля, Чарльза Райса, Джона Гуденафа, Воле Соинке, Луїзи Глюк, Харві Алтера, Азіза Санкара, Світлани Алексієвич, Джиммі Картера  та інших.

Забезпечується переклад або субтитрування, крім того наявна можливість дивитися в оригіналі англійською мовою з субтитрами.

Доступ до Програми зберігається протягом 4 календарних місяців.

Форма участі: дистанційна, в режимі відеозапису, що дозволяє переглядати виступи та лекції в зручний для себе час(зранку, по обіді, ввечері, вночі).

Реєстрація на Програму на постійній основі до 10 березня 2023 року.

Тривалість Програми: до 11 березня 2023 року.

Вручення Міжнародних Сертифікатів: 9-11 березня 2023 року.

В програмі беруть участь понад 200 Нобелівських лауреатів.

Що дає Вам участь в цій програмі?

· Нові знання, ідеї, передовий міжнародний науковий досвід і фахові компетентності, які вимагаються Міністерством освіти і науки України для отримання вчених звань старшого дослідника, доцента та професора (Програму адаптовано відповідно до Порядку підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 р. №800 із змінами, внесеними згідно з постановою Кабінету Міністрів України №1133 від 27.12.2019 та до листа Міністерства освіти і науки України  № 1/9-696 від 24.07.2020 щодо необхідності  підтвердження міжнародного досвіду викладацьких кадрів. Відповідно до підпункту пункту 8, підпункту пункту 9 та пункту 10 Порядку затвердження рішень про присвоєння вчених звань, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19 серпня 2015 р. №656, вчені звання професора, доцента, старшого дослідника присвоюються особам, які мають документи, що підтверджують міжнародний досвід кандидата на отримання звання, зокрема сертифікати, свідоцтва, дипломи чи інші документи, які підтверджують навчання особи, стажування або роботу у закладі вищої освіти, науковій (або науково-технічній) установі в країні, яка входить до Організації економічного співробітництва та розвитку (далі - ОЕСР) та/або Європейського Союзу (далі - ЄС), або які є (чи були) керівниками/виконавцями проєктів, які фінансуються зазначеними країнами.)

· Міжнародний Сертифікат, оформлений згідно вимог українського законодавства, про проходження Міжнародної програми на 180 годин або 6 кредитів, в якому зазначено  отримання Вами Міжнародного освітнього гранту IEG/U/23/01/03, а також

· Присвоєння кваліфікації Міжнародного Викладача & Старшого Дослідника, що підтверджує високий рівень отриманої кваліфікації і дозволяє, в тому числі, іноземцям, які  мають диплом про вищу освіту, претендувати на роботу і займати посади в галузі освіти і науки та визнається в країнах Близького Сходу,  Північної Африки, Китаї, Індії, Японії, США, Канаді, країнах ЄС, СНД та Латинської Америки тощо.

· Цікаві і знамениті спікери, яких Ви не зустрінете на жодних інших курсах. Це унікальна програма. Ви завжди зможете пишатися і в пристойній формі похизуватися перед колегами, студентами і власними дітьми тим, що проходили Міжнародне наукове стажування, де ключовими спікерами були Генрі Кіссинджер, Еммануель Шарпантье, Роберт Енгль, Далай-лама XIV,  Ольга Токарчук тощо, тобто визначні особистості, які є прикладом для будь-якого покоління, відомі всьому світу, є моральними лідерами та по суті перетворилися  на Легенди. Вчиться у них і цитуйте їх.  Ваш кругозір, престиж, визнання, авторитет і значимість для оточення тільки зростатимуть.

Витрати науково-педагогічних працівників для участі в програмі складають 2000 гривень реєстраційного внеску. Міжнародним освітнім грантом покривається решта вартості програми, в розмірі 3000 EUR.

Реєстрація:

Ви можете приєднатися до Програми на постійній основі  до 10 березня 2023 року через  офіційну електронну пошту Інституту:  internship@whfpdubai.com

Посилання на Міжнародну програму наукового стажування в інтернет:

https://whfpdubai.com/uk/mizhnarodne-naukove-stazhuvannya



Для реєстрації необхідно виконати декілька простих кроків:

1. Надішліть наступну інформацію на наш офіційний e-mail: internship@whfpdubai.com

Прізвище, Ім’я По-Батькові українською мовою та англійською, як в закордонному паспорті для Міжнародного Сертифікату

Дату Вашого народження

Своє місто і область,

Місце роботи і Посаду

Свій  e-mail  і Cвій мобільний телефон

2. В темі Вашого листа обовязково вкажіть – Реєстрація на міжнародну  програму наукового стажування!

205 НОБЕЛІВСЬКИХ ЛАУРЕАТІВ ПІДТРИМАЛИ УКРАЇНУ ТА ВІДТЕПЕР ДОПОМОЖУТЬ ВАМ УСПІШНО ІНТЕГРУВАТИСЯ У ВЕЛИКУ СВІТОВУ НАУКУ! ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО НАС!

Координатор Міжнародної  програми в Україні: доктор історичних наук, професор Недужко Юрій Вікторович, т. 066-84-97-595




∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼





Logo_ELPD-1.jpg

Cтажування для викладачів закладів вищої освіти України організоване факультетом Наук про Освіту Білостоцького Університету

 

Запрошуємо викладачів, взяти участь в дистанційному стажуванні організоване факультетом Наук про Освіту UwB, яке відбудеться з 6 березня - 14 квітня 2023 року

Учасники стажування, використовуючи посилання на літературу по темі, аналіз прикладів, а також практичні завдання:  

а) покращать свої компетенції у застосуванні різних методів та форм роботи зі студентами (навчання творчому мисленню, праця методом тьюторингу, інтерактивні онлайн інструменти) та вдосконалять свої дослідницькі навички (написання наукових статей, мистецтво публічних виступів); 

б) зможуть оцінити потенційні переваги та проблеми застосування цих методів і форм у своїх навчальних закладах;  

в) розроблять конкретні рішення для впровадження нових практик у різні сфери власної науково-педагогічної діяльності. Для кожного навчального модуля підготовлена онлайн-лекція (з використанням платформи Zoom та пакет навчальних матеріалів для використання учасниками.

Державним Університетом у Білостоці видається сертифікат на 180 годин усім учасникам стажування.

Програма стажування відбувається з професійним перекладом на українську мову.


Реєстрація на стажування




∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼



channels4_profile.jpg


Компанія "Наукові Публікації" запрошує вчених до участі у

Міжнародному онлайн стажуванні на базі

університету ЄС на 6 кредитів ECTS.

Дата проведення стажування: весна 2023 року.


Що входить до стажування?
Щотижнева насичена програма на базі найкращих університетів ЄС
Онлайн-супровід під час всього стажування персональним менеджером
Сертифікат міжнародного зразка на 6 кредитів ECTS з qr кодом та можливістю перевірки його автентичності


Учасники міжнародного онлайн-стажування отримають сертифікат міжнародного зразка

(6 кредитів ECTS)

ДОКЛАДНІШЕ

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ




∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼



baltijas starptautiska akademija.png


Науково-педагогічне стажування 
«Проблеми дистанційного навчання 
під час здобуття вищої технічної освіти» 
м. Рига, Латвійська Республіка 
27 лютого – 9 квітня 2023 року


До участі запрошуються науково-педагогічні співробітники закладів вищої освіти, наукові співробітники наукових установ, докторанти, аспіранти, здобувачі, студенти, а також практичні працівники, які активно займаються науковими дослідженнями в сфері технічних наук.

Навчальне навантаження стажування становить 6 кредитів ЄКТС (180 годин) і розподіляється по 6 годин кожного дня впродовж 6 робочих тижнів.

Голова організаційного комітету: 
Станіслав Бука, доктор економічних наук, професор, ректор Балтійської міжнародної академії.

Організаційний комітет: 
Ірина Плотка, доктор психологічних наук, професор, Балтійська міжнародна академія; 
Тетяна Юркевич, доктор юридичних наук, доцент, Балтійська міжнародна академія;
Алла Ільїна, доктор економічних наук, доцент, Балтійська міжнародна академія.

Форма участі: дистанційна. 
Мова тез доповідей: латиська, англійська, українська.

Прийом матеріалів триває до 24 лютого 2023 року (включно)

Учасникам необхідно:

1. Заповнити заявку

2. Надіслати на електронну адресу tech@cuesc.org.ua

- тези науково-методичної доповіді за профілем роботи в навчальному або науковому закладі України; 

- після отримання реквізитів надіслати електронну копію квитанції про сплату організаційного внеску.
Тема листа: на стажування з технічних наук.

Проходження науково-педагогічного стажування без підготовки науково-методичної доповіді неможливе.

Кожен учасник отримує сертифікат про проходження науково-педагогічного стажування (двома мовами із зазначенням погодинної програми) та друкований збірник тез науково-методичних доповідей.

Сертифікат про проходження науково-педагогічного стажування є документом, який підтверджує проходження стажування в науковій установі у країні, яка входить до Європейського Союзу, на здобуття звань доцента, професора та старшого дослідника відповідно до п. 2.1, 2.2, 2.3, 2.5, 2.7 Порядку присвоєння вчених звань науковим і науково-педагогічним працівникам (з урахуванням останніх змін згідно з Наказом МОН України № 322 від 17 березня 2021 р.), а також враховується під час ліцензування та акредитації освітніх послуг.

Детальна інформація про стажування міститься на сайті та в інформаційному листі.



∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼



Університет Трісакті (Республіка Індонезія) надає стипендії для двох громадян України на навчання в на 2023/2024 навчальний рік.

Отримано пропозиції від факультету економіки та бізнесу щодо надання стипендій для двох українських студентів на здобуття ступенів бакалавра чи магістра або проходження кількох курсів протягом 1-го семестру (додаються).

Стипендія пропонується максимум на 42 місяці для бакалаврату та 24 місяці - для магістратури та покриває плату за навчання (не включаючи авіаквитки, вартість проживання, страхування, місцевий транспорт та інші витрати).

Ці пропозиції діють на 2023/2024 навчальний рік для навчання на:

- бакалавра бухгалтерського обліку та менеджменту (викладається англійською мовою) та бакалавра бухгалтерського обліку, менеджменту та економіки розвитку (викладається індонезійською та англійською мовами). Кінцевий термін реєстрації - 30.06.2023.

- магістра бухгалтерського обліку (викладається індонезійською та англійською мовами). Кінцевий термін реєстрації для нескринінгового тесту - 18.02.2023, для скринінгового тесту - 20.01.2023.

- магістра за спеціальністю «менеджмент» (викладається індонезійською й англійською мовами). Кінцевий термін реєстрації – 20.01.2023 або 20.07.2023.

- магістра економіки (викладається індонезійською та англійською мовами). Кінцевий термін реєстрації – 27.02.2023.

Заявники мають володіти англійською мовою на належному рівні (мінімальний бал TOEFL – 500 для міжнародної програми) або індонезійською мовою (для звичайної програми).

Контактна особа в Посольстві України в Республіці Індонезія – другий секретар Світлана Ковтун svitlana.kovtun@mfa.gov.ua



∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼



Esslingen University (Німеччина) запрошує  на академічну кредитну мобільність трьох студентів Дніпровської політехніки у рамках програми Erasmus+. 

Курси для вибору доступні за посиланням

Для кого: українські студенти, які закінчили не менше 3 семестрів навчання

Тривалість мобільності: весняний семестр (1 березня 2023 – 31 серпня 2023)

Фінансові умови: Erasmus грант в розмірі 1100 євро/місяць, що покриває всі витрати 

Вимоги до кандидатів: рівень володіння англійською мовою не менше B1, середній бал успішності не менше 80 балів. 

Дедлайн подачі заявок: 6 листопада 2022 р. 

Заявку можна подати за посиланням

Увага! До офіційного розпорядження КабМіну щодо дозволу виїзду за кордон студентів-хлопців, зарахованих на програми після 24 лютого, рекомендуємо подаватися лише студенткам!

Більш детальна інформація доступна за посиланням




∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼




Інститут науки і технологій м. Кванджу (Республіка Корея) оголосив про державну стипендію для студентів з України на весняний семестр 2023 р. з можливістю отримати ступінь магістра або доктора філософії.

Претенденти на участь у навчальній програмі обов’язково повинні володіти англійською мовою.

Термін подачі заявки в електронному вигляді на адресу  – 14 жовтня 2022 р.

Інформація стосовно навчальних програм та інструкції щодо подання заявки на стипендіальну програму додаються.

Контакти для отримання більш детальної інформації: admis@gist.ac.kr



∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼



Уряд Словацької Республіки надає стипендії для студентів, аспірантів, дослідників з України 

Для кого: студенти, PhD студент, викладач униіверситета та дослідники. 

Рівень володіння англійською мовою B2 або словацька мова B

Тривалість стажування: 1 семестр 2022-2023 навчального року 

Стипендія:

  • Студент 400 евро 

  • PhD  студент 734 евро

  • Викладач університета, дослідник від 734 евро до 1050 евро

Стипендія покриває проживання, проїзд.


Для студентів семестр розпочинається з 1 лютого 2023 року, або з 1 квітня 2023 року 

Для PhD студентів, викладачів та дослідників: з 1 лютого 2023 року та остання дата початку може бути 31 серпня 2023 року. 

Необхідно заповнити аплікаційну форму 

Більш детальна інформація

Плануючи своє перебування за стипендією, необхідно дотримуватися умов Національної стипендіальної програми Словацької Республіки; конкретні дати початку/завершення вашого стипендіального перебування повинні бути чітко зазначені в листі про прийом/запрошенні, виданому вашим приймаючим закладом у Словаччині. 

Дедлайн подачи на наступний семесетр:  31 жовтня 2022 року до 16:00 CET або до 30 квітня 2023 року (стипендія на 1 семестр на наступний навчальний рік) 

Якщо є питання, звертайтесь напряму до координатора програми Ondrej ARADSKÝ nsp-foreign@saia.sk 



∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼



Словаччина надає стипендії на навчання, дослідницьке і лекційне стажування в літньому семестрі 2022/2023 академічного року в рамках Національної стипендіальної програми Словацької Республіки.

Національна стипендіальна програма (далі - NSP) Словацької Республіки була створена для підтримки мобільності іноземних студентів та аспірантів, викладачів ВНЗ, дослідників і митців під час їхнього навчання чи дослідницької роботи в словацьких вищих навчальних закладах і дослідницьких центрах.

Стипендії також призначені для студентів, докторантів та постдокторантів словацьких університетів та науково-дослідних організацій, які мають постійне місце проживання у Словаччині, для покриття витрат на навчання та/або перебування у зв’язку з проведенням дослідження протягом 2-го рівня вищої освіти (магістратура/докторантура), навчання та/або перебування у зв’язку з науковою або мистецькою діяльністю під час докторантури або для наукових досліджень для постдокторантів у обраному закордонному університеті, зокрема дослідницькій організації.

Основна інформація про Національну стипендіальну програму знаходиться в інформаційному бюлетні


Більш детальна інформація міститься на інтернет-сайтах: www.stipendia.sk, www.scholarships.sk

У разі виникнення будь-яких питань щодо NSP можна звертатися безпосередньо до адміністраторів цієї програми: Крістіна Саллерова (nsp-sk@saia.sk) - для претендентів із постійним місцем проживання в Словаччині; Ондрей Арадски (nsp- foreign@,saia.sk) - для іноземних претендентів.




∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼



Республіка Сербія розпочала новий освітній проєкт «Світ в Сербії» та надає українським студентами 8 державних стипендій на навчання за будь-якою спеціальністю будь-якого університету Сербії на вибір кандидата.

Документи на отримання стипендії необхідно надсилати в електронному вигляді до Посольства України в Республіці Сербія для їх подальшої передачі Міністерству освіти, науки та технологічного розвитку Республіки Сербія.

Кінцевий термін подачі – 28 жовтня 2022 року.

Більш детальна інформація та перелік необхідних документів знаходяться в додатку.



∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼



Шановні колеги!


Канадська організація Mitacs 11серпня розпочала набір студентів для участі у науково-дослідницькому стажування Mitacs Globalink Research Internship у 2023 році.

Організація запрошує студентів 3-го курсу денної форми навчання українських університетів різних освітніх спеціальностей (інженерні, технічні, математичні, гуманітарні та соціальні науки) взяти участь у програмі Сanada's Mitacs Globalink Research Internship Program for Ukraine, що триватиме 12 тижнів у одному з канадських університетів.

Програма Mitacs Globalink Research Internship включає:

●  роботу над спільним проєктом з професором канадського університету (враховуючи наукові інтереси, знання та попередньо отриманий досвід студента);

●  переліт маршрутом «Україна-Канада» та «Канада-Україна»;

●  трансфер з аеропорту до місця проживання;

●  стипендію на житло та харчування;

●  медичне страхування;

●  зарахування на період стажування до канадського університету;

●  підтримку студентів-менторів канадського університету;

●  можливість відвідування заходів, воркшопів, семінарів з професійного

розвитку;

●  сертифікат, що підтверджує проходження програми Globalink Research Internship.


Для участі у програмі Globalink Research Internship студенти подають наступні документи:


1. Онлайн-заявка на участь у програмі.

2. СV з описом наукових інтересів (шаблон).

3. Лист-рекомендація від професора чи наукового керівника з описом

досвіду досліджень та наукових інтересів (інструкція).

4. Виписка з оцінками від університету (підтвердження рівня середнього академічного балу вище 80%).

Рівень володіння мовою визначається професором з Канади під час Skype- інтерв’ю.

Дедлайн подачі заявок – 22 вересня 2022 року. 

Детальні вимоги та інструкції щодо заповнення документів розміщені на сайті Mitacsua.org.


Контактна особа: Альона Романюк, +380937210800, aliona@mitacsua.org.

 


∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼




ШАНОВНІ КОЛЕГИ!




В умовах військового вторгнення російських військ на територію вільної і незалежної України, кожен свідомий громадянин України робить все можливе, для якнайшвидшої перемоги наших Збройних сил! Багато хто зараз захищає нашу Батьківщину із зброєю в руках. Ще більше – працюють в тилу для забезпечення наших військових та допомоги людям, що змушені були залишити свої домівки. Ми, вчені України – європейської країни – маємо працювати на благо нашої держави, незважаючи ні на що.


Зі свого боку, Асоціація міжнародного освітнього та наукового співробітництва, що вже зарекомендувала себе як організація, яка допомагає налагодити міждисциплінарні зв’язки з країнами Європи, в тому числі і шляхом гуманітарного забезпечення наших співвітчизників та допомоги у тимчасовому переміщенні українців до країн Європи, хочемо запропонувати Вам взяти участь у проходженні міжнародного стажування (підвищення кваліфікації).


10 % коштів, що надійдуть за участь у стажуванні будуть перераховані нашим Збройним силам та на допомогу тимчасово переміщеним особам.
                                            

До участі у стажуванні запрошуються науковці, аспіранти, студенти ВНЗ та науково-дослідних установ, а також практичні працівники, які активно займаються науковими дослідженнями у наступних галузях:


*       Політологія (Inštitút odborného rozvoja, Bratislava, Slovensko, Інститут професійного розвитку, Братислава, Словаччина)
        
*       Продовольство, аграрні науки (Inštitút odborného rozvoja, Bratislava, Slovensko, Інститут професійного розвитку, Братислава, Словаччина)
        
*       Публічне управління та адміністрування (Inštitút odborného rozvoja, Bratislava, Slovensko, Інститут професійного розвитку, Братислава, Словаччина)
        
*       Соціологія (Facultatea de Litere, Centrul Universitar Nord din Baia Mare (Факультет суспільних наук, Північний університетський центр у Бая-Маре)
        
*       Технічні науки (Universitatea de Vest «Vasile Goldiș» din Arad, Baia Mare, România, Західний університет ім. В.Голдіша в Араді, Бая-Маре, Румунія)
        
*       Фізико-математичні науки (Universitatea de Vest «Vasile Goldiș» din Arad, Baia Mare, România, Західний університет ім. В.Голдіша в Араді, Бая-Маре, Румунія)
        
*       Фізичне виховання (Inštitút odborného rozvoja, Bratislava, Slovensko, Інститут професійного розвитку, Братислава, Словаччина)
        
*       Філологія (Facultatea de Litere, Centrul Universitar Nord din Baia Mare (Факультет суспільних наук, Північний університетський центр у Бая-Маре)
        
*       Філософія (Facultatea de Litere, Centrul Universitar Nord din Baia Mare (Факультет суспільних наук, Північний університетський центр у Бая-Маре)
        
*       Хімія та біологія (Universitatea de Vest «Vasile Goldiș» din Arad, Baia Mare, România, Західний університет ім. В.Голдіша в Араді, Бая-Маре, Румунія)
        
*       Юридичні науки (Universitatea de Vest «Vasile Goldiș» din Arad, Arad, România, Західний університет ім. В.Голдіша в Араді, Арад, Румунія)



Форма участі: дистанційна.

Матеріали приймаються українською, румунською, словацькою, англійською та російською мовами.


ПОРЯДОК РЕЄСТРАЦІЇ:

Учасникам необхідно до 29 липня 2022 року (включно) надіслати на електронну адресу info@aiesc.com.ua заявку про участь у стажуванні, а також тези науково-методичної доповіді за профілем роботи здобувача в навчальному або науковому закладі України.

Тема листа: заявка про участь у стажуванні з ________ наук.

УМОВИ УЧАСТІ:

Навчальне навантаження стажування становить 6 кредитів ЄКТС (180 годин) і розподіляється по 6 годин кожного дня впродовж 6 робочих тижнів. Кожен учасник стажування отримує сертифікат про проходження науково-педагогічного стажування (англійсьою мовою із зазначенням погодинної програми) та збірник тез науково-методичних доповідей.
Сертифікат про проходження науково-педагогічного стажування є документом, який підтверджує проходження стажування у науковій установі в країні, яка входить до Європейського Союзу, на здобуття звання доцента, професора і старшого дослідника відповідно до п. 2.1, 2.2, 2.3, 2.5, 2.7 Порядку присвоєння вчених звань науковим і науково-педагогічним працівникам (з урахуванням останніх змін згідно Наказу МОН України № 322 від 17.03.2021), а також враховується під час ліцензування та акредитації освітніх послуг.




ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ ВНЕСОК:

1. Організаційний внесок учасника науково-педагогічного стажування становить 120 євро в гривневому еквіваленті за курсом на момент здійснення платежу й використовується на покриття транспортних та адміністративних витрат, пов’язаних із виготовленням міжнародних сертифікатів, опублікуванням збірника тез доповідей. Для членів АМОНС організаційний внесок становить 100 євро.
2. Стажування одноосібне. Сплата внеску за тези, написані в співавторстві, здійснюється кожним учасником стажування, незважаючи на співавторство.
3. Реквізити для оплати будуть надані після отримання тез доповіді та заявки. Авторам необхідно перерахувати кошти після прийняття тез доповіді оргкомітетом.
4. Збірники тез науково-методичних доповідей і сертифікати будуть надіслані учасникам на поштову адресу, вказану в заявці, після 30 робочих днів закінчення стажування.


Більш детальна інформація про стажування за посиланням:

https://aiesc.com.ua/mizhnarodni-naukovo-praktichni-konferentsi<https://7cib0.r.a.d.sendibm1.com/mk/mr/onLX4leH2JZljOoY_d5XIMWUhgY-Y1fO_n6nfevRYLo31qzjmvSdTTNIIsLYdj3Fgvbhx1AhGxpu2A9hBfo3n4OP1ZGZRxKVpRAVo6fp9vG2a-hGvPIv2EvllVGLF07JkGBomz1N>


Останній день надсилання матеріалів: 29 липня 2022 року.




∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼




Краківський технологічний університет пропонує здобувачам вищої освіти скористатися стипендійними можливостями для

навчання на факультеті промислового та цивільного будівництва Краківського технологічного університету у 2022/2023 навчальному році.

Більш детальна інформація знаходиться за посиланням




∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼



Посольство Мексики в Україні пропонує здобувачам вищої освіти скористатися стипендійними можливостями для навчання в

закладах вищої освіти Мексики у 2022/2023 навчальному році.

Подати заявку на участь у стипендійній програмі на 2022/2023 навчальний рік необхідно через систему управління академічним

співробітництвом (SIGCA) до 23:59 24 липня 2022 року за центральним часом Мексики.

Більш детальна інформація та перелік необхідних документів

знаходиться за посиланням



∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼




DAAD "Майбутня Україна – стипендіальна програма для біженців з України в університетах Німеччини"

Програма дозволяє університетам присуджувати стипендії біженцям з України (бакалавр, магістр, доктор філософії), які мають намір здобути ступінь у німецькому університеті або ступінь в Україні після тимчасової навчальної поїздки до німецького університету. Підготовка та підтримка дослідження також фінансуються.

Термін подання заявок: 20.06.2022

Початок періоду фінансування: 15 серпня 2022 р.

Період стипендії може становити:
- від 6 до 42 місяців для ступеня бакалавра,
- від 6 до 24 місяців для ступеня магістра
- від 6 до 36 місяців для докторського ступеня. 

 



∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼




Міністерство закордонних справ та міжнародного співробітництва Італії пропонує здобувачам вищої освіти скористатися стипендійними можливостями для навчання в закладах вищої освіти Італії у 2022/2023 навчальному році. 

Подавати заявку на участь у стипендійній програмі на 2022/2023 навчальний рік необхідно через портал “Study in Italy” до 9 червня 2022 року, до 14:00 за італійським часом

Більш детальна інформація та перелік необхідних документів знаходиться на сайті “Study in Italy” за посиланням: https://studyinitaly.esteri.it/it/call-for-procedure 



∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼



Університет КІМЕП (м. Алмати, Казахстан) пропонуєсбезкоштовне навчання громадянам України, які були вимушені покинути

Батьківщину у зв’язку з повномасштабною агресією росії проти України.

Гранти, запропоновані університетом КІМЕП, покривають такі витрати:

• 100% витрати на навчання;

• безкоштовне проживання у гуртожитку КІМЕП (враховуючи депозит);

• бібліотечні внески та депозити;

• зворотні у розмірі встановленого бюджету;

• стипендія у розмірі 185 дол. США (12 місяців);

• віза;

• нострифікація.

Довідково: Університет КІМЕП – приватно-державний заклад вищої освіти, який здійснює освітню діяльність відповідно до кредитної системи навчання. Заняття проводяться англійською мовою. Президент університету КІМЕП – громадянин Південної Кореї Чан Ян Бенг (PhD).

Детальна інформація про гранти для громадян України - за покликанням:

https://bit.ly/3vJ5xBk.



∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼



Республіка Албанія, інформує про пропозицію з боку приватного університету Поліс (м. Тірана) щодо готовності надати декілька стипендій для студентів з України з покриттям витрат на навчання в галузі^

·       архітектури,

·       містобудування,

·       дизайну,

·       цивільного будівництва,

·       інформатики,

·       екологічних досліджень.

Пропоновані рівні навчання: бакалавр, магістр і доктор філософії (у партнерстві з Університетом Феррарі, Італія).

Лист із пропозицією та списком освітніх програм додається.



∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼



Інформуємо, що Університет Кіпру надає громадянам України 10 стипендій на навчання у 2022/2023 навчальному році.

Подача заявок на участь у стипендійній програмі для українських громадян на 2022/2023 навчальний рік відкрита.

З більш детальною інформацією про стипендійні можливості можна ознайомитися за посиланнями: https://bit.ly/3N0NNYJ - освітній рівень бакалавр та https://bit.ly/3wlu3Jp - освітні рівні магістр та доктор філософії.

У додатку надсилаємо копію листа Університету Кіпру та форму анкети для участі у стипендійній програмі на навчання у 2022/2023 навчальному році.



∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼



Здобуття премії імені Короля Хамад Бін Іса Аль-Кхаліфа за використання інформаційних і комунікаційних технологій в освіті

Номінації на здобуття премії мають бути подані онлайн англійською або французькою мовою. Кожен уряд країни-члена ЮНЕСКО має можливість представити до 3-х кандидатів на здобуття премії через Національну комісію у справах ЮНЕСКО. Двоє переможців премії обиратимуться за результатами рекомендацій міжнародного журі. Кожен переможець отримає диплом та грошову винагороду в розмірі 25 000 дол. США. Номінантами можуть бути приватні особи, інституції, громадські організації тощо.

Вимоги до проєктів:

- тривалість більше одного календарного року;

- не повинні бути афілійованими до ЮНЕСКО або отримувати фінансування від ЮНЕСКО;

- технології та інструменти проєкту мають бути у вільному доступі та безкоштовні.

Критерії відбору:

- релевантність до теми премії 2021;

- інноваційність;

- доказовість впливу;

- потенціал до масштабування та розповсюдження;

- рівність та інклюзивність.

Додаткову інформацію стосовно премії, номінаційні форми та вимоги до номінантів розміщено за посиланням:

https://en.unesco.org/themes/icteducation/ict-education-prize

Дедлайн до 18:00 4 лютого 2022 року

Заявки надсилайте на електронні адреси roksolana.shvadchak@mon.gov.ua, digitaled.office@gmail.com. Заявка подається в довільній формі та має містити детальний опис проєкту, який демонструє дотримання вимог, відповідність критеріям відбору та відомості про номінанта, а також його контактні дані.



∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼


Державне агентство з питань розвитку освіти Латвійської Республіки пропонує здобувачам вищої освіти та науковцям скористатися стипендійними можливостями для навчання/дослідження в закладах вищої освіти Латвії та участі у літніх школах у 2022/2023 навчальному році.

Подача заявок на участь у державній стипендійній програмі та участь у літніх школах для українських студентів та здобувачів на 2022/2023 навчальний рік відкрита та триватиме до 1 квітня 2022 року.

З більш детальною інформацією про Програму можна ознайомитися за посиланням: http://viaa.gov.lv/en/latvian-state-scholarships.

У додатку інформаційний бюлетень з деталями про надання стипендій Латвією громадянам іноземних країн на 2022-2023 навчальний рік.



∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼



Рисунок1.jpg

Приєднуйтесь до нас і скористайтеся можливістю стати частиною майбутнього з Samsung SDI - лідером на ринку креативних технологічних розробок. Ми шукаємо майбутніх колег, які б займалися виробництвом акумуляторів для електромобілів.

Maintenance mechanical engineer

Інженер-механік з технічного обслуговування

Обов'язки:

·       Участь у прийомі, введенні в експлуатацію та експлуатації нового виробничого обладнання.

·       Технічне обслуговування та розвиток автоматизації виробничого обладнання.

·        Підвищення ефективності та доступності обладнання.

·       Експлуатація та калібрування гідравлічних, пневматичних та мехатронних систем.

·       Підтримка та контроль завдань з технічного обслуговування.

·        Виявлення та усунення помилок, пов'язаних з автоматизацією.

Вимоги:

·       Ступінь магістра/бакалавра в галузі інженерії (механік/електрик/мехатронік)

·       Рівень спілкування англійською мовою В2.

Перевага:

·       Досвід роботи в автомобільній промисловості.

·       1-3 роки професійного досвіду роботи в суміжній сфері.

·       Впевнене володіння ПК (Windows Office, AutoCAD, програмне забезпечення для розробників).

Що ми пропонуємо :

·       Конкурентноздатну заробітну плату (основна зарплата, бонуси та премії).

·       Трудовий договір на тривалий термін.

·       Вступний інструктаж і навчання працівників

·       Доставку працівників до місця роботи і назад безкоштовними службовими автобусами.

·       Гаряче харчування на території заводу.

·       Місце роботи Гьод (Угорщина), поблизу Будапешту.

·       Безкоштовне проживання, що надає роботодавець.

За додатковою інформацією можете звертатися:

VIBER: +36203409430

Email: yana.k@samsung.com

 

 


∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼


Рисунок1.jpg


Приєднуйтесь до нас і скористайтеся можливістю стати частиною майбутнього з Samsung SDI - лідером на ринку креативних технологічних розробок. Ми шукаємо майбутніх колег, які б займалися виробництвом акумуляторів для електромобілів.

Maintenance mechanical engineer

Інженер-механік з технічного обслуговування

Обов'язки:

·       Участь у прийомі, введенні в експлуатацію та експлуатації нового виробничого обладнання.

·       Технічне обслуговування та розвиток автоматизації виробничого обладнання.

·        Підвищення ефективності та доступності обладнання.

·       Експлуатація та калібрування гідравлічних, пневматичних та мехатронних систем.

·       Підтримка та контроль завдань з технічного обслуговування.

·       Виявлення та усунення помилок, пов'язаних з автоматизацією.

Вимоги:

·       Ступінь магістра/бакалавра в галузі інженерії (механік/електрик/мехатронік)

·       Рівень спілкування англійською мовою В2.

Перевага:

·       Досвід роботи в автомобільній промисловості.

·       1-3 роки професійного досвіду роботи в суміжній сфері.

·       Впевнене володіння ПК (Windows Office, AutoCAD, програмне забезпечення для розробників).

Що ми пропонуємо :

·       Конкурентноздатну заробітну плату (основна зарплата, бонуси та премії).

·       Трудовий договір на тривалий термін.

·       Вступний інструктаж і навчання працівників

·       Доставку працівників до місця роботи і назад безкоштовними службовими автобусами.

·       Гаряче харчування на території заводу.

·       Місце роботи Гьод (Угорщина), поблизу Будапешту.

·       Безкоштовне проживання, що надає роботодавець.

За додатковою інформацією можете звертатися:

VIBER: +36203409430

Email: yana.k@samsung.com



∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼


Онлайн-стажування для викладачів на базі Університету Collegium Civitas

 

ІНТЕРНАЦІОНАЛІЗАЦІЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ

 

Ви працюєте в рідній країні, підвищуєте професійний рівень , але вам цього замало? Якщо ви з тих педагогів , хто хоче розвиватися і пізнавати світ, ласкаво просимо на онлайн-стажування на базі Університету Collegium Civitas у місті Варшава, Польща

 

Коли: з 15 листопада по 24 грудня 2021 року.

 

Команда ELPD за підтримки Центру польської освіти підготувала цікаву та насичену програму онлайн-стажування педагогічних і науково-педагогічних працівників ЗВО I - IV рівнів акредитації незалежно від форм власності та підпорядкування за допомогою програмного модулю ZOOM

 

Детальну програму та зарееструватися можна за наступним посиланням

Загальна вартість участі у програмі складає: 175 eur

 

У вартість включено: Онлайн вебінари стажування; Переклад матеріалів стажування та вебінарів на українську мову; Cертифікат від Університету Collegium.





Онлайн стажування для педагогічних і науково-педагогічних працівників

 

Cтажування для викладачів закладів вищої освіти України організоване факультетом Наук про Освіту UwB

 

Метою стажування є поглиблення знань та розвиток компетенцій науково-дидактичного колективу українських університетів з точки зору викликів, рішень та перспектив у викладацькій та науково-дослідній діяльності в сучасному університеті.

Білостоцьким Університетом видається сертифікат про проходження міжнародного стажування тривалістю 180 годин (6 кредитів ECTS) всім учасникам стажування. Програма стажування відбувається з професійним перекладом на українську мову.

Сертифікат про проходження науково-педагогічного стажування є документом, який підтверджує проходження стажування у науковій установі в країні, яка входить до Європейського Союзу, на здобуття звання доцента, професора і старшого дослідника відповідно до постанови Кабінету Міністрів України.

 

Коли: 11 жовтня по 19 листопада 2021 року

 

Організатор: Білостоцький Університет

 

Організаційний внесок за участь у програмі стажування становить 175 євро

 

Оформити заявку на участь у стажуванні та більш детальна інформація за наступним посиланням





Онлайн стажування для педагогічних і науково-педагогічних працівників

Зміцнення викладання та організаційного управління в університетах

 

Якість викладання ― ключовий елемент якості освіти. У межах власних курсів чи освітніх компонент викладачі впливають на якість освітньої програми, на процес навчання та засвоєння матеріалу студентами, і в результаті ― на внутрішню якість освіти у закладах вищої освіти (ЗВО).

Цей курс допоможе викладачам, агентам змін, завідувачам кафедр, гарантам програм і керівництву університетів знайти ефективні шляхи стимулювання та підтримки якісного викладання на рівні освітніх компонент (окремих курсів), освітньої програми й університету в цілому.

У курсі представлені різні погляди на підвищення якості викладання, оновлення освітніх програм, управління змінами та лідерство в університеті. Курс «Зміцнення викладання та організаційного управління в університетах» ― результат співпраці експертів з України та Німеччини, викладачів і співробітників ГО «Вище», Саксонського центру викладання та навчання у вищій школі (HDS) (Німеччина) і Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти. Проєкт фінансується Міністерством закордонних справ Німеччини.

 

Коли: 30 грудня 2021 року

 

Організатор: NAQA, Prometheus

 

Більш детальна інформація за наступним посиланням






 Онлайн стажування для педагогічних і науково-педагогічних працівників

 

ОСВІТА ТА ДОСЛІДЖЕННЯ В ПЕРЕХІДНОМУ ПЕРІОДІ

НОВІ ТА ІНОВАЦІЙНІМЕТОДИ НАВЧАННЯ

Гарна можливість перейняти досвід польських колег. Найкращі спікери від Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie поділяться з вами цінною інформацією та яскравими презентаціями. Стажування передбачає ряд онлайн - конференцій в зазначені дати з можливістю дискусії через перекладача з польськими колегами. Цікаві теми, гарні лектори, приємна аудиторія.

Стажування надасть вам нові теоретичні знання, ви опануєте новітніми унікальними методиками, набудете досвіду викладацької діяльності, обміняєтеся корисною інформацією із зарубіжними колегами та отримаєте нові наукові зв’язки. Пройти навчання та отримати цінні знання від цікавих лекторів – основна ціль стажування. Стажування організовано за допомогою програмного комплексу ZOOM з перекладом матеріалів та онлайн - конференцій на українську мову.

 

Коли: 13 вересня по 12 жовтня 2021 року

 

Організатор: Економічний Університет у Кракові

 

Більш детальна інформація за наступним посиланням





 

240484929_295233119031870_3705088658358467475_n.jpg

З 6 до 10 жовтня 2021 року в НТУ "Дніпровська політехніка" - Dnipro University of Technology проводиться літня школа в рамках міжнародного освітнього проекту за підтримки. Німецької служби академічних обмінів (DAAD) «Еко-майнінг – розробка інтегрованої докторської програми з питань сталого розвитку гірничих регіонів» (01.01.2019 – 31.12.2022) спільно з ТУ «Фрайберзька гірнича академія» (Німеччина) TU Bergakademie Freiberg.

 

Порядок денний включає лекційну та практичну підготовку аспірантів і магістрів НТУ «ДП» з провідних університетів України та Європи.

В рамках літньої школи відбудуться он-лайн презентації та доповіді провідних фахівців в галузі відповідального гірництва та відновлення порушених земель, екологічних технологій та стратегічних екологічної оцінки.

10 жовтня (п’ятниця) в рамках літньої школи відбудеться тематичний семінар «Інноваційні технології в гірництві та рекультивація».

 

Координатори: від НТУ «ДП» – доц. Клімкіна І.І., проф. Ковров О.С.; від ТУ «ФГА» – проф. Герман Хайльмайєр, проф. Карстен Дребенштедт.

 

Форма проведення заходу – очно-дистанційна, на Кафедра екології та технологій захисту навколишнього середовища НТУ "ДП" он-лайн з TU Bergakademie Freiberg.

 

Прийняти участь в заходах літньої школи можна за посиланням:

https://zoom.us/j/95746201542...

Conference ID: 957 4620 1542

Access code: 244550



 

Онлайн стажування для педагогічних і науково-педагогічних працівників

 Logo_ELPD-1.jpg

ОСВІТА ТА ДОСЛІДЖЕННЯ В ПЕРЕХІДНОМУ ПЕРІОДІ

НОВІ ТА ІНОВАЦІЙНІМЕТОДИ НАВЧАННЯ

 

Гарна можливість перейняти досвід польських колег. Найкращі спікери від Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie поділяться з вами цінною інформацією та яскравими презентаціями. Стажування передбачає ряд онлайн - конференцій в зазначені дати з можливістю дискусії через перекладача з польськими колегами. Цікаві теми, гарні лектори, приємна аудиторія.

Стажування надасть вам нові теоретичні знання, ви опануєте новітніми унікальними методиками, набудете досвіду викладацької діяльності, обміняєтеся корисною інформацією із зарубіжними колегами та отримаєте нові наукові зв’язки. Пройти навчання та отримати цінні знання від цікавих лекторів – основна ціль стажування.

 

Стажування організовано за допомогою програмного комплексу ZOOM з перекладом матеріалів та онлайн - конференцій на українську мову.

 

Коли: 13 вересня по 12 жовтня 2021 року

 

Організатор: Економічний Університет у Кракові

 

Більш детальна інформація 




 

Візит до Дніпровської політехніки #dniprotech делегації Вільної держави Саксонії #FreistaatSachsen (Німеччина) на чолі з керівником Державної канцелярії, Державним міністром з федеральних справ та медіа Олівером Шенком, який відбувся минулого тижня, став важливою та знаковою подією 🌏міжнародного  життя університету. 

591C9854.jpg  591C9796.jpg

Ректор Олександр Азюковський, проректор з міжнародних зв’язків Олександр Шашенко, фахівці міжнародних підрозділів International Affairs Office, Dnipro University of Technology, International Academic Mobility and International Projects Offices в ході робочої зустрічі  закцентували увагу ️ на перспективах розширення міжнародної співпраці між Дніпровською політехнікою #dniprotech та німецькими університетами, організаціями, підприємствами Німеччини.

591C0062.jpg  591C0259.jpg

Професор Карстен Дребенштедтн за дорученням ректора ТУ «Фрайберзька гірнича академія» #tubaf Клауса-Дітера Барбкнехта вручив ректору #dniprotech Олександру Азюковському підписану ними під час он-лайн зустрічі 16 червня угоду про співпрацю між університетами (https://www.nmu.org.ua/ua/content/news/?ELEMENT_ID=23953).

591C9949.JPG  591C9592.jpg

Німецькі гості відвідали  Українсько-Німецький культурний центр, лабораторію мехатроніки та робототехніки, авторизований навчальний центр компанії Schneider Electric та лабораторію VACON PLC #dniprotech. 

#дніпровськаполітехніка#технічнийуніверситет #нтудп #ntudp





Сеульский національний університет (SNU)

Оголошує про можливість отримання Президентської стипендії, починаючи з весняного семестру 2022 р. для викладачів університетів інших країн, які бажають отримати науковий ступінь доктора філософії у SNU.

Кандидати повинні буди співробітниками університету своєї країни, не мати наукового ступеня доктора філософії та бути прийнятим до SNU для отримання наукового ступеня, починаючи з 1 березня.

Подати заявку можна у будь-якій галузі, однак пріоритет буде надаватися тим, хто виконує дослідження у галузі техніки, медицині, охорони здоров’я, сільского господарства та ін.

Навчання: англійською та корейською.

Термін подачі заявок до 15 липня ц.р.

Форма та детальна інформація надається у додатках.

Аплікаційна форма

Детальна інформація

Додаток 1 

Додаток 2





Науково-педагогічне стажування з фізичного виховання (м. Венеція, Італія)

Венеціанський університет Ка’ Фоскарі

 

РЕВОЛЮЦІЙНІ ЗМІНИ ТА ІННОВАЦІЇ В ПІДГОТОВЦІ ВИКЛАДАЧІВ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ

 

Закінчення реєстрації до 25 червня 2021 року (включно):

 

Форма участі: дистанційна

29 червня – 7 серпня 2021 року

 

ПОРЯДОК РЕЄСТРАЦІЇ:

Заповнити заявку за настпуним посиланням

надіслати на електронну адресу phys@cuesc.org.ua:

– тези науково-методичної доповіді за профілем роботи здобувача в навчальному або науковому закладі України;

– відскановану копію квитанції про сплату організаційного внеску (! реквізити надаються після отримання тез та заявки).

Тема листа: НА СТАЖУВАННЯ З ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ

Мова тез доповідей: англійська, українська, російська.

Для участі в стажуванні запрошуються науково-педагогічні співробітники закладів вищої освіти, наукові співробітники наукових установ, докторанти, аспіранти, здобувачі, студенти, які мають або здобувають фізико-математичну освіту.

Навчальне навантаження стажування становить 6 кредитів (180 годин) і розподіляється по 6 годин кожного дня впродовж 6 робочих тижнів. Кожен учасник стажування отримує сертифікат про проходження науково-педагогічного стажування (двома мовами із зазначенням погодинної програми) та збірник тез науково-методичних доповідей.

Більш детальна інформація, порядок реєстрації та програма стажування за наступним посиланням

198769763_241365327751983_1260992467704896988_n.jpg




Науково-педагогічне стажування з суспільних наук (м. Рига, Латвія)

ISMA University of Applied Sciences

 

ПРОБЛЕМИ ТА СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНОЇ ТА ПСИХОЛОГІЧНОЇ ОСВІТИ В УКРАЇНІ ТА КРАЇНАХ ЄС

Закінчення реєстрації 18 червня 2021 року

Форма участі: дистанційна

21 червня – 31 липня 2021р

 ПОРЯДОК РЕЄСТРАЦІЇ:

Заповнити заявку за настпуним посиланням 

надіслати на електронну адресу ped@cuesc.org.ua:

– тези науково-методичної доповіді за профілем роботи здобувача в навчальному або науковому закладі України;

– відскановану копію квитанції про сплату організаційного внеску (! реквізити надаються після отримання тез та заявки).

Тема листа: НА СТАЖУВАННЯ З ПЕДАГОГІЧНИХ ТА ПСИХОЛОГІЧНИХ НАУК

Мова тез доповідей: англійська, українська, російська.

Для участі в стажуванні запрошуються науково-педагогічні співробітники закладів вищої освіти, наукові співробітники наукових установ, докторанти, аспіранти, здобувачі, студенти, які мають або здобувають фізико-математичну освіту.

Навчальне навантаження стажування становить 6 кредитів (180 годин) і розподіляється по 6 годин кожного дня впродовж 6 робочих тижнів. Кожен учасник стажування отримує сертифікат про проходження науково-педагогічного стажування (двома мовами із зазначенням погодинної програми) та збірник тез науково-методичних доповідей.

Більш детальна інформація, порядок реєстрації та програма стажування за наступним посиланням

198987947_241351674420015_7981881665727124541_n.jpg




Науково-педагогічне стажування з суспільних наук (м. Рига, Латвія)

ISMA University of Applied Sciences

 

КРАЩІ ПРАКТИКИ З ВИКЛАДАННЯ СУСПІЛЬНИХ НАУК: ІННОВАЦІЙНІ ТА ТРАДИЦІЙНІ ПІДХОДИ

 

Закінчення реєстрації 18 червня 2021 року

Форма участі: дистанційна

21 червня – 31 липня 2021р

ПОРЯДОК РЕЄСТРАЦІЇ:

Заповнити заявку за настпуним посиланням 

надіслати на електронну адресу soc@cuesc.org.ua:

– тези науково-методичної доповіді за профілем роботи здобувача в навчальному або науковому закладі України;

– відскановану копію квитанції про сплату організаційного внеску (! реквізити надаються після отримання тез та заявки).

 

Тема листа: НА СТАЖУВАННЯ З СУСПІЛЬНИХ НАУК

Мова тез доповідей: англійська, українська, російська.

Для участі в стажуванні запрошуються науково-педагогічні співробітники закладів вищої освіти, наукові співробітники наукових установ, докторанти, аспіранти, здобувачі, студенти, які мають або здобувають фізико-математичну освіту.

Навчальне навантаження стажування становить 6 кредитів (180 годин) і розподіляється по 6 годин кожного дня впродовж 6 робочих тижнів. Кожен учасник стажування отримує сертифікат про проходження науково-педагогічного стажування (двома мовами із зазначенням погодинної програми) та збірник тез науково-методичних доповідей.

Більш детальна інформація, порядок реєстрації та програма стажування за наступним посиланням

198684829_241345184420664_6346796596082024397_n.jpg


∼∼



Науково-педагогічне стажування з технічних наук (м. Рига, Латвія)

ISMA The University of Applied Science

 

ПЕДАГОГІЧНА ТЕХНІКА ТА КОМПЕТЕНТНІСТЬ ВИКЛАДАЧІВ У ГАЛУЗІ ТЕХНІЧНИХ НАУК

Закінчення реєстрації 18 червня 2021 року

Форма участі: дистанційна

21 червня – 31 липня 2021р

Мова тез доповідей: англійська, українська, російська.

Для участі в стажуванні запрошуються науково-педагогічні співробітники закладів вищої освіти, наукові співробітники наукових установ, докторанти, аспіранти, здобувачі, студенти, які мають або здобувають технічну освіту.

Навчальне навантаження стажування становить 6 кредитів (180 годин) і розподіляється по 6 годин кожного дня впродовж 6 робочих тижнів. Кожен учасник стажування отримує сертифікат про проходження науково-педагогічного стажування (двома мовами із зазначенням погодинної програми) та збірник тез науково-методичних доповідей.

Більш детальна інформація, порядок реєстрації та програма стажування за наступним посиланням

197956352_240198867868629_5736819627249784497_n.jpg



Науково-педагогічне стажування з філологічних наук (м. Рига, Латвія)

ISMA The University of Applied Science

 

БАЛТІЙСЬКИЙ ПІДХІД В ПІДГОТОВЦІ ВИКЛАДАЧІВ-ФІЛОЛОГІВ

Закінчення реєстрації 18 червня 2021 року

Форма участі: дистанційна

21 червня – 31 липня 2021 р.

Мова тез доповідей: англійська, українська, російська.

Для участі в стажуванні запрошуються науково-педагогічні співробітники закладів вищої освіти, наукові співробітники наукових установ, докторанти, аспіранти, здобувачі, студенти, які мають або здобувають філологічну освіту.

Навчальне навантаження стажування становить 6 кредитів (180 годин) і розподіляється по 6 годин кожного дня впродовж 6 робочих тижнів. Кожен учасник стажування отримує сертифікат про проходження науково-педагогічного стажування (двома мовами із зазначенням погодинної програми) та збірник тез науково-методичних доповідей.

Більш детальна інформація, порядок реєстрації та програма стажування за наступним посиланням


197778403_240167374538445_6626312914318219071_n.jpg



∼∼


Науково-педагогічне стажування з природничих наук (м. Рига, Латвія)

ISMA The University of Applied Science

Закінчення реєстрації 18 червня 2021 року

Форма участі: дистанційна

21 червня – 31 липня 2021 р.

Мова тез доповідей: англійська, українська, російська.

Для участі в стажуванні запрошуються науково-педагогічні співробітники закладів вищої освіти, наукові співробітники наукових установ, докторанти, аспіранти, здобувачі, студенти, які активно займаються науковими дослідженнями у сфері біології, екології, географії, геології та хімії.

Навчальне навантаження стажування становить 6 кредитів (180 годин) і розподіляється по 6 годин кожного дня впродовж 6 робочих тижнів. Кожен учасник стажування отримує сертифікат про проходження науково-педагогічного стажування (двома мовами із зазначенням погодинної програми) та збірник тез науково-методичних доповідей.

Більш детальна інформація, порядок реєстрації та програма стажування за наступним посиланням 



198439057_239508071271042_7031776236053667357_n.jpg





Міжнародне наукове стажування “Академічна доброчесність”

Польсько-українська фундація “Інститут Міжнародної Академічної і Наукової Співпраці” (IIASC) запрошує до участі в програмі наукового онлайн-стажування для освітян “Академічна доброчесність”. Програма реалізується на базі Вищого Семінаріуму Духовного університету UKSW.

Метою стажування є ознайомлення з європейськими підходами щодо питання наукового плагіату та популяризації академічної доброчесності, а також підвищення кваліфікації освітян і поглиблення співпраці в академічній та науковій галузі між Україною та Польщею.

Наукове стажування «Академічна доброчесність» проводиться через онлайн-патформу zoom.us.

Програма передбачає – 180 год (6 кредитів ECTS) аудиторних занять та самостійної роботи.

Коли: 07.06 – 16.07.2021 р.

Цільова аудиторія:

  • освітяни;
  • викладачі та адміністративний склад українських ЗВО;
  • студенти, аспіранти;
  • а також особи зацікавлені даною тематикою.

РЕЄСТАЦІЯ до 06.06.2021 р. за посиланням

ДЕТАЛЬНА ПРОГРАМА

Сертифікат відповідає вимогам постанови КМУ №800 ” Порядок підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників” від 21.08.2019.

195339035_238346864720496_3301415281649977294_n.jpg





Шановні колеги!

Відділ міжнародних звязків НТУ "Дніпровська політехніка" постійно інформує про можливості підвищення кваліфікації та стажування для викладачів та науковців університету, як по технічним, так і по гуманітарним напрямам. Професійні стажування є необхідною вимогою виконання умов контракту викладача. Співробітники відділу нададуть вам фахову допомогу і допоможуть в оформленні відповідних документів щодо процедури проходження підвищення кваліфікавції або стажування.

Наразі звертаємо вашу увагу на можливість міжнародне науково-
педагогічного  дистанційного стажування для педагогічних і науково-педагогічних працівників «Європейська ліга професійного розвитку» (ELPD) разом з Університетом Collegium Civitas (Варшава). Докладна інформація  - у доданому файлі. 

Тема стажування: «Інтернаціоналізація вищої освіти. Організація навчального

процесу та інноваційні методи навчання у вищих навчальних закладах Польщі».

Дати проведення: 21 червня-30 липня 2021 року.

 

На всіх учасників стажування чекають цікаві вебінари від польських колег. Стажування надасть нові теоретичні знання, можливість опанувати новітні унікальні методики та набути досвід викладацької діяльності. Пройти навчання та отримати цінні знання від цікавих лекторів – основна ціль стажування. Стажування організовано за допомогою програмного комплексу ZOOM з перекладом онлайн-конференцій на українську мову.

 


Університетом Collegium Civitas кожному учаснику стажування буде виданий сертифікат про проходження міжнародного стажування тривалістю  180 годин (6 кредитів ECTS). 

 

 

РЕЄСТРАЦІЯ ТА ДЕТАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ЗА ПОСИЛАННЯМ

https://elpd.com.ua/stazhuvannya-civitas/

Додаткова інформація за телефоном: +38063 333 9152 


KNB Индонезия.jpg

гранд до Литви.jpg

Словацька республіка.jpg

Презентація Програми імені Фулбрайта у НТУ "Дніпровська політехніка" 

Fullbright запрошує всіх зацікавлених на онлайн-презентацію щорічних конкурсів для науковців, викладачів, випускників закладів вищої освіти та студентів старших курсів в НТУ «Дніпровська політехніка» 

 Дата: 26 БЕРЕЗНЯ 2021 РОКУ о 12:00 

 На зустрічі за участі координатора Програми ви дізнаєтесь про: 
 · можливості, які надає Програма; 
 · умови участі у конкурсах на отримання фулбрайтівських стипендій; 
 · особливості заповнення анкети та вимоги до поданих матеріалів. 

 Окрім того, зустріч слугуватиме доброю нагодою довідатись про цілі й традиції Програми, що цьогоріч святкує 75-у річницю діяльності, а також пізнати історії наукових пошуків і напрацювань її учасників. 

Детальніше про можливості, які надає програма, можна дізнатися https://fulbright.org.ua 

Презентація буде проходити на платформі Zoom, для отримання посилання на зустріч необхідно зареєструватися за посиланням: https://forms.office.com/Pages/DesignPage.aspx?lang=ru-RU&origin=OfficeDotCom&route=Start#FormId=p4K7bIuPIU6JIujdHwPmNhQBZA0MyZxJrR-PpScIZyxUMVJRUDZXMThGVlRVMlBXOFVWVDMwSjVHTi4u


Poster_Fulbright_301x301 (1) (1) 2021_pages-to-jpg-0003(1).jpg  Poster_Fulbright_301x301 (1) (1) 2021_pages-to-jpg-0002(1).jpg  Poster_Fulbright_301x301 (1) (1) 2021_pages-to-jpg-0004(1).jpg  


Шановні керівники підприємств!

 

Продовжується прийом заявок на участь у проєктах Програми «Fit for Partnership with  Germany»!

 

Програма дає доступ до нових коопераційних зв'язків із Німеччиною та Європою, із партнерами в Україні та в 20 країнах-партнерах, доступ до 15 тисяч бізнесів із країн-партнерів: від Мексики, Чилі, Індії до Китаю.

 

Очікуються заявки на участь у наступних проєктах:

-    Економічне співробітництво в галузі екологічної утилізації відходів

Запрошуються виробничі та переробні підприємства, що займаються питаннями управління відходами / просування та збуту екологічних технологій і систем переробки відходів в своїх країнах / збору, сортування та утилізації відходів / збутом вторсировини.

 

-   Економічне співробітництво у сфері індустрії гостинності – HoReCa

Запрошуються підприємства готельно-ресторанного бізнесу, кейтерінг, туристичної галузі, в т. ч. сільського туризму, постачальники продуктів харчування, обладнання, меблів та інших товарів та послуг для сфери індустрії гостинності.

 

Детально – в листі, що додається.

 

Якщо маєте запитання, прохання контактувати із фахівцем Українсько-німецького коопераційного бюро УЗЕЗ Дніпропетровської торгово-промислової палати Євгенією Бойко за тел.: (056) 374-94-10 (12, 09), ел. пошта: bco@dcci.org.ua 

 

З повагою до Вас та Вашого бізнесу

 

Дніпропетровська торгово-промислова палата

(056) 374-94-12 (10, 09)

mes@dcci.org.ua


СА стипендии.jpg


Суспільство за культурний і науковий прогрес 

 в Східній і Центральній Європі 

 (Society for Cultural and Scientific Progress in Central and Eastern Europe) 

 запрошує Вас взяти участь в міжнародних наукових конференціях, які будуть проводитися в першій половині 2021. року:


Philology and Linguistics in the Digital Age FiLiDA - 2021 

 Яка пройде в м Будапешт 4. Апреля 2021. 

 Крайній термін подачі матеріалів 3. Апреля 2021. 


 Pedagogy and Psychology In an Era of Increasing Flow of Information - 2021 

 Яка пройде в м Будапешт 9. Мая 2021. 

 Крайній термін подачі матеріалів 8. Мая 2021. 


 Humanities and Social Sciences in the Era of Globalization - 2021 

 Яка пройде в м Будапешт 30. Мая 2021. 

 Крайній термін подачі матеріалів 29. Мая 2021. 


 Advances in the Natural Sciences and Engineering - 2021 

 Яка пройде в м Будапешт 27. Июня 2021. 

 Крайній термін подачі матеріалів 26. Июня 2021. 


 За цими посиланнями Ви можете завантажити керівництво для авторів з оформлення статті, що містить деталі про вартість публікації, і докладні вказівки з оформлення статті. 

В окремому файлі шаблон реєстраційної форми для подачі матеріалів. 

керівництво для авторів: http://seanewdim.com/uploads/3/4/5/1/34511564/gudelines.pdf 

реєстраційна форма: seanewdim.com/uploads/3/4/5/1/34511564/registration_form.doc 


Прийняті статті будуть опубліковані в міжнародному науковому журналі: Science and Education a New Dimension Журнал індексується в наступних міжнародних наукометричних базах: INDEX COPERNICUS: ICV 2014: 70.95; ICV 2015: 80.87; ICV 2016: 73.35; 2018: 90.25, 2019: 89.50 CROSSREF (DOI): DOI prefix: 10.31174 GOOGLE SCHOLAR ULRICHS WEB GLOBAL SERIALS DIRECTORY UNION OF INTERNATIONAL ASSOCIATIONS YEARBOOK SCRIBD ACADEMIA.EDU 

 З повагою: Оргкомітет



стипендії Кахастан.jpg








вітання новий рік.jpg



КНР.jpg

угорщина.jpg

ФОрум горняков.jpg



Society for Cultural and Scientific Progress in Central and Eastern Europe.jpg

Віртуально разом.jpg

Chevening.jpg

Шановні колеги,

Дозвольте поінформувати, що Відділ міжнародних звязків ННЦМС отримав нову електронну скриньку на корпоративній пошті університету:
Для ділового листування використовуйте, будь ласка, зазначену електронну пошту.

Міжнародна парламентська стипендія (IPS) 2021.jpg

Республіка Сербія.jpg

Онлайн стажування Collegium Civitas.jpg

WTO Essay Award.jpg

Poland call.jpg

Germany calls.jpg

Kazakhstan_Scholarship.jpg

CyberShark SCHOLARSHIP.jpg

RSS Пошук:
 

Презентации Программы Фулбрайта 13.04.2018 Презентации Программы Фулбрайта
Шановні студенти, аспіранти, викладачі!

16 квітня 2018 р. в НТУ «Дніпровська політехніка» відбудеться презентація програм міжнародних обмінів Офісу Фулбрайта для студентів, аспірантів та викладачів.
Доповідаючи представник офісу Інституту міжнародної освіти та Крістофер Робінсон,  U.S. Fulbright Student Program, 2017-2018.
Презентація відбудеться у 1 корпусі НТУ «Дніпровська політехніка», ауд. 1/69 з 13:00 до 14:00.

Презентація програми Монтанауніверситету Леобен 12.04.2018 Презентація програми Монтанауніверситету Леобен
Шановні студенти, аспіранти, викладачі!
16 квітня 2018 р. в НТУ «Дніпровська політехніка» відбудеться презентація «Особливості реалізації програми академічного обміну ERASMUS+» для студентів, аспірантів та викладачів.
Доповідаючи: представники Монтанауніверситету Леобен (м. Леобен, Австрія) – Сайхантуя Буанасайян і Жасмін Еггер. Робоча мова англійська.
Презентація відбудеться у 1 корпусі НТУ «Дніпровська політехніка»,
ауд. 1/69 з 14:30 до 15:30.

30.08.2017 Стажування українських студентів в університетах Канади

До уваги студентів 3-го курсу !

fluer-001.jpg

Презентація програми стажування для українських студентів в університетах Канади відбудеться в ауд. 1/87, 7 вересня 2017 року, о 13.00.



02.03.2017 Стипендії для викладацького складу ВНЗ

До уваги науковців та співробітників!

fluer-002.jpg

Презентація програми стажування українських студентів в університетах Канади.

24.02.2017 Алгоритм вступу на обрану програму за кордоном

Алгоритм вступу на обрану програму за кордоном

21ff27af6fccf0ff4195f705c9e26fd1.jpeg

Навчання за кордоном стає популярнішим з кожним роком та є унікальним досвідом, який буває один раз у житті. Освіта в Європі або США – реальність! Для цього потрібно бажання вчитися, впевненість у собі, старанність в пошуку гранту, заповнення заявки та підготовки документів. Вступ до закордонного вишу - справа серйозна і відповідальна.

09.02.2017 Курси і стажування в Ізраїлі

Інформація для науковців та співробітників!

Ізраїль.jpg

Інформація для науковців та співробітників щодо курсів MASHAV 2017 в Ізраїлі.

Детальна інформація доступна за наступними посиланнями:


http://embassies.gov.il/kiev/mashav/Pages/MASHAVCourses2017.aspx
http://www.minagro.gov.ua/system/files/MASHAV%20COURSES%20IN%202017.pdf


09.02.2017 Стипендії від Чеської Республіки

До уваги студентів і науковців!

Ісламська Республіка Іран.jpg

Міністерство освіти, молоді, фізичного виховання Чеської Республіки виділило 4 стипендії (за принципом взаємності) для українських студентів і викладачів ВНЗ з метою вивчення чеської мови у рамках Літньої школи слов'янських студій у Чеській Республіці.

Термін подачі заявок - 10 березня 2017 року.

23.01.2017 Республіка Іран запрошує на навчання

Республіка Іран запрошує на навчання

Ісламська Республіка Іран.jpg

Міністерство науки, досліджень та технологій Ісламської Республіки Іран запрошує на навчання до вищих навчальних закладів Ісламської Республіки Іран студентів на здобуття освітньо-кваліфікаційних рівнів бакалавра та магістра, а також аспірантів – на здобуття наукового ступеня доктора філософії та надає стипендії на навчання на 2017-2018 навчальний рік.

22.12.2016 Хроніка міжнародної діяльності у 2016 році


Флаги стран мира
Інформація щодо міжнародної діяльності НГУ у 2016 році.






02.06.2014 Конкурс від Уряду Мексики

Конкурс від Уряду Мексики

МексикаІнститут міжнародних освітніх програм повідомляє про те, що Уряд Мексики оголосив конкурс на отримання спеціальної стипендії для іноземців на 2015 рік:

Детальна інформація про програму доступна за наступним посиланням: http://amexcid.mx/index.php/oferta-de-becas-para-extranjeros

Заяви на учбові програми повинні бути надіслані до Міністерства освіти і науки України у такий строк, аби  Посольство отримало їх не пізніше 31 липня 2014 року.

07.05.2014 Іспити Гете-Інституту

germanyУвага!!!

21.06.2014 відбудуться іспити Гете-Інституту на отримання сертифіката рівня А2 - С1. Усі бажаючі можуть взяти участь в іспиті.



24.04.2014 VII Міжвузівський конкурс читців «Любов, весна, поезія»

VII Міжвузівський конкурс читців «Любов, весна, поезія»

VII Міжвузівський конкурс читцівУ Дніпропетровському національному університеті імені Олеся Гончара відбувся VII Міжвузівський конкурс читців «Любов, весна, поезія» для студентів іноземців, присвячений 200-річчю з дня народження Тараса Шевченко.

VII Міжвузівський конкурс читцівЦей конкурс об'єднав в стінах Палацу студентів ДНУ більше 30 іноземних студентів - учасників та їх численних друзів - уболівальників з п'яти вузів Дніпропетровська.


21.03.2014 Конкурс від Уряду Мексики

Конкурс від Уряду Мексики

МексикаІнститут міжнародних освітніх програм повідомляє про те, що Уряд Мексики оголосив конкурс на отримання спеціальних стипендій для підвищення кваліфікації для іноземців на 2014 рік


04.03.2014 Місячник Східної Культури

Місячник Східної Культури

Місячник Східної КультуриУкраїнсько-Японський центр НГУ та Українсько-Китайський культурно-лінгвістичний центр НГУ запрошують усіх бажаючих 6 березня 2014 р. о 14:30 на урочисте відкриття Місячника Східної Культури до Культурно-освітнього центру.





24.02.2014 Конкурс від "Російського наукового фонду"

Увага!

Конкурс від Російського наукового фондуІнститут міжнародних освітніх програм повідомляє про те, що Російський науковий фонд оголосив конкурс на виконання наукових робіт.

Більш детальну інформацію, про відкритий публічний конкурс на отримання грантів з пріоритетного напряму діяльності РНФ «Проведення фундаментальних наукових досліджень і пошукових наукових досліджень окремими науковими групами» можна знайти на сайтах:Конкурс від Російського наукового фонду

http://rscf.ru/node/69

http://rscf.ru/contests


10.02.2014 Презентація стипендіальних програм у Європі та США

Презентація стипендіальних програмДо уваги студентів,
аспірантів, науковців!

12.02.2014 р. (середа) з 12.55 до 14.15 в аудиторії 1/69 відбудеться презентація стипендіальних програм щодо навчання або проведення досліджень у Європі та США.

Стань стипендіатом міжнародних програм!

Відділ міжнародних зв’язків

06.01.2014 Повідомлення про XXVIII Міжнародну Наукову Конференцію “microCAD”

microCAD

Місце проведення конференції:

Університет Мішкольц, Угорщина

Дата:

10 – 11 квітня 2014 р.

Website:

www.uni-miskolc.hu

 Головна мета конференції – надати можливість угорським та іноземним експертам і науковцям презентувати найсучасніші різноманітні наукові результати, а також встановити та підтримувати професійні контакти.

10.12.2013 13 грудня 2013 року в НГУ виступить доктор філософських наук Артур Пшибиславський на семінарі «Поняття порожнечі в буддизмі»

nmu13 грудня 2013 року в НГУ на кафедрі філософії відбудеться міжвузівський науковий семінар «Поняття порожнечі в буддизмі». На семінарі виступить доктор філософських наук з Ягелонського університету (Польща) Артур Пшибиславський.Ягелонський університет (Польща)

Питання, що плануються для обговорення:

  • витоки європейської культури та буддизму;
  • наука та релігія;
  • поняття порожнечі згідно східної традиції буддизму.

22.11.2013 Делегація Вищої школи економіки та інновацій в Любліні (Республіка Польща) в НГУ

Вища школа економіки та інновацій (Люблин)21 листопада 2013р. з метою обговорення напрямків співпраці між факультетом менеджменту Інституту економіки та Вищою школою економіки та інновацій в Любліні відбувся візит польської делегації в НГУ. З польської сторони були присутні фахівці в галузі економіки і міжнародної співпраці з Вищої школи економіки та інновацій в Любліні пан Віктор Цвинар, директор Центру міжнародної академічної та економічної співпраці та пані Ольга Сакалош, спеціаліст з міжнародної співпраці. Були проведені зустрічі з завідувачами кафедр факультету менеджменту на чолі з деканом Бардась А.В. та з проректором з міжнародних зв’язків професором Шашенко О.М..


22.11.2013 27 - 29 листопада 2013 в НГУ пройде Міжнародний науково-практичний семінар "Співпраця в рамках міжнародної мережі університетів з питань відповідального природокористування"
b-tu27 - 29 листопада 2013 в НГУ пройде Міжнародний науково-практичний семінар "Співпраця в рамках міжнародної мережі університетів з питань відповідального природокористування". gizМета семінару, що проводиться спільно Національним гірничим університетом (Дніпропетровськ, Україна), Бранденбурзьким технічним університетом (Коттбус, Німеччина), Організацією міжнародної кооперації Німеччини, полягає в просуванні ідей імплементації концепції сталого розвитку в навчальні програми ВНЗ в рамках так званих «Зелених» навчальних планів, а також у розвитку партнерства і співробітництва ВНЗ в даних питаннях.


Новости 1 - 20 із 31
Початок | Попер. | 1 2 | Наступ. | Кінець Всі



Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт